Kiss Goodbye to MS Campagne

01 mei 2018

Mei is wereldwijd Kiss Goodbye to MS maand! Gedurende de maand mei komen we over de hele wereld in actie om bekendheid te creëren én fondsen te werven voor wetenschappelijk onderzoek naar MS. Samen vormen we de #MSSquad en zetten we ons in om MS de wereld uit te helpen

Wereldwijd zijn 2,5 miljoen mensen met MS, waarvan 17.000 in Nederland. Daarom moeten we MS de wereld uit bannen. Doe ook mee met Kiss Goodbye to MS en kom op voor jezelf, een vriend, een familielid, of iemand die je nog niet kent. Dit kan heel eenvoudig. Doneer direct of maak een actiepagina aan en roep al je bekenden via facebook, twitter en e-mail op om te doneren. Succes! MS-onderzoek ondersteunen met een like? dat kan ook! Bekijk de Kiss Goodbye to MS Challenge!

Kiss Goodbye to MS Challenge

MS-onderzoekers zetten zich dagelijks in om MS de wereld uit te helpen. Om MS-onderzoek in de spotlight te zetten vroegen we hen om een pakkend filmpje te maken. op woensdag 23 mei komen hier de 9 filmpjes van MS onderzoekers uit Nederland en België te staan. Door via facebook deze video's te liken help je MS-onderzoek, het onderzoeksteam met de meeste likes op Wereld MS-dag 2018 (30 mei) wint €10.000 onderzoeksbudget! Houdt deze pagina dus goed in de gaten...!