Onderzoeksdagen 2017

Programma

De MS-onderzoeksdagen vinden dit jaar plaats op 14 & 15 november 2017 in het Van der Valk Hotel Tiel.

Het evenement biedt wetenschappers en artsen uit het MS veld in Nederland en België een platform voor het uitwisselen van de laatste resultaten en ontwikkelingen. De voertaal is Engels zodat ook internationale collega’s kunnen participeren.

Wij hebben wederom een afwisselend programma samengesteld waarbij fundamenteel, translationeel en klinisch onderzoek naar de ziekte multiple sclerose aan bod komt. 

Ook dit jaar organiseren wij speed-dates voor jonge MS-onderzoekers. Het koppel met het beste idee maakt wederom kans op een projectsubsidie van 15.000 euro!

Op woensdagmiddag 15 november vindt een gezamelijk programma voor onderzoekers en mensen met MS plaats.

 

Program book MS Research Days 2017 

 

 

Oproep voor de Thesis Award

Maak kans op de MS Research thesis award 2017. Ben je gepromoveerd tussen 1 september 2016 en 1 september 2017 en staat MS centraal in je promotieonderzoek? Stuur dan voor 11 september 2017 drie exemplaren van je proefschrift en een korte motivatiebrief naar Stichting MS Research ovv Proefschriftprijs, Postbus 200, 2250 AE Voorschoten.

De winnaar mag zijn/haar onderzoeksresultaten presenteren op de MS onderzoeksdagen en ontvangt een prijs van €1.500.

Ook promovendi uit België komen in aanmerking voor de Thesis Award. 

 

Oproep voor Abstracts

De deadline voor het indienen van abstracts is 11 september 2017Uit de ingediende abstracts wordt een selectie gemaakt voor orale en poster presentaties. U kunt gebruik maken van het abstract formulier.

 

Deelnemen

Professionals werkzaam binnen het MS-onderzoek en/of zorg voor mensen met MS kunnen zich opgeven voor de MS onderzoeksdagen. Aan de deelname is een vaste bijdrage van 10,- per deelnemer verbonden. Alleen geregisterde deelnemers worden toegelaten. Voor koffie/thee, lunch en het diner (dinsdag 14 november) wordt gezorgd. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening van deelnemers. U kunt zich registreren tot 15 oktober 2017 door gebruik te maken van het inschrijvingsformulier

 

Overnachting

Deelnemers dienen, indien gewenst, zelf een hotelkamer te reserveren bij het Van der Valk Hotel Tiel. Vermeld de boekingscode 'GFC10561' bij uw reservering. De prijs voor een standaard 2-persoonskamer is €85,50 per nacht. Wij raden u met klem aan om voor 12 oktober 2017 een kamer te reserveren. Na deze datum kunnen wij helaas niet meer garanderen dat er een kamer beschikbaar is.

 

Van der Valk Hotel Tiel

Laan van Westroijen 10

4003 AZ Tiel, Nederland

Telefonische reserveringen: +31 344 62 20 20

Boekingscode MS onderzoeksdagen: GFC10561