CORPUS

Ingenieus CORPUS ‘reis door de mens’

Hoe werkt ons eigen ingenieuze lichaam (corpus) eigenlijk? Maak in het 5D-harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein. Hoe reageren darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als u niest? Maak een ontdekkingstocht door CORPUS ‘reis door de mens’ in Oegstgeest en u weet het. En nog veel meer.

Via orgaantheaters naar de hersenen
In het 35 meter hoge lichaam gaat u via spectaculaire 5D-orgaantheaters uiteindelijk helemaal naar de hersenen. Het gaat ook om uw eigen CORPUS: test in de Medische Infotheek vooral ook uw eigen gezondheid en bewustzijn, spelenderwijs. CORPUS is educatie, veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven!

 

Dankzij MS Research, met zeer informatieve MS-ruimte
De Stichting MS Research is zelfs een van de founding fathers van CORPUS ‘reis door de mens’. In een van de informatieve ruimtes ziet u –op aantrekkelijke en eigentijdse wijze– wat multiple sclerose is en wat het met u zou doen.

Ook in CORPUS: Congress Centre
Het CORPUS Congress Centre omvat een congreszaal, een lounge, diverse breakout-rooms en een penthouse. Per jaar zijn er honderden zakelijke en particuliere evenementen: van kleinschalige feestjes tot meerdaagse congressen. Centraal gelegen, uitstekend bereikbaar, vele mogelijkheden voor uiteenlopende bijeenkomsten.

Naast CORPUS: Hilton Garden Inn Leiden
Medio 2012 opende Hilton Garden Inn Leiden haar deuren naast CORPUS. Dit internationaal georiënteerde hotel met moderne uitstraling draagt dezelfde kernwaarden uit als CORPUS: veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven.

Informatie en reserveren?
Meer informatie? Een bezoek reserveren aan CORPUS ‘reis door de mens’? Ga naar www.corpusexperience.nl/nl/corpus-experience.