Dag voor Mensen met MS 2017

07 feb 2017

Dit jaar vindt de Dag voor Mensen met MS plaats op woensdag 15 november a.s. bij Van der Valk Hotel in Tiel. Gelijktijdig vinden op dezelfde locatie de jaarlijkse MS Onderzoeksdagen plaats.

Op deze manier creëren wij een unieke gelegenheid waar MS-onderzoekers, wetenschappers en mensen met MS elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Het voor velen bekende programmaonderdeel “Meet the Scientist” zal wederom op het programma staan. Onderzoekers en wetenschappers schuiven graag bij u aan om samen met u, in kleine groepjes, over onderwerpen te spreken die u raken en aangaan. Na aanmelding ontvangt u ruim voor de dag een overzicht van de door u te kiezen onderwerpen waarover u in gesprek wilt gaan.

Op 15 november ontvangen wij u graag vanaf 12.00 uur met een broodje, waarna het officiële programma om 13.00 uur van start gaat.

Naast “Meet the Scientist” besteden wij uiteraard aandacht aan de laatste actuele onderwerpen over MS op het gebied van o.a. onderzoek en zorg. Natuurlijk zullen bekende sprekers uit het MS-veld niet ontbreken.

Schrijf u snel in, want vol is vol. 

Het programma maken wij bekend zodra dit definitief is. Heeft u zich voor dit moment al ingeschreven, dan sturen wij u het programma per email toe.

Alvast voor degenen die met Openbaar Vervoer reizen; er worden shuttlebusjes ingezet van station Tiel naar Van der Valk Hotel Tiel en vice versa.