MS-onderzoeksdagen 2019

De MS-onderzoeksdagen vormen een jaarlijks terugkerende wetenschappelijke bijeenkomst voor professionals uit het MS-onderzoek in Nederland en België.

 

Datum en Locatie

De MS onderzoeksdagen vinden dit jaar plaats op donderdag 16 en vrijdag 17 mei 2019 in het van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk.

 

Let op: Voor het juiste reisadvies (bv via 9292 ov.nl) dient u de bestemming 'P+R Hoogkerk, Groningen' invoeren. Deze P+R is gelegen naast het van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk. 

 

Programma

Het evenement biedt wetenschappers en artsen uit het MS veld in Nederland en België een platform voor het uitwisselen van de laatste resultaten en ontwikkelingen. De voertaal is Engels zodat ook internationale collega’s kunnen participeren.

Wij werken wederom aan een gevarieerd programma. Zowel fundamenteel als (pré-)klinisch onderzoek naar de ziekte multiple sclerose komen in het programma aan bod. 

Program MS Research Days 2019 (handout) 

 

Progam book MS Research Days 2019 

Het programma boekje bevat het complete programma, abstracts van alle presentaties en praktische informatie voor de bijeenkomst en is alleen digitaal beschikbaar.

 

Maak kans op de MS Research thesis award. Ben je tussen 1 september 2017 en 1 januari 2019 gepromoveerd en staat MS centraal in je promotieonderzoek? Stuur dan voor 15 maart 2019 drie exemplaren van je proefschrift naar Stichting MS Research ovv Proefschriftprijs, Postbus 200, 2250 AE Voorschoten. De winnaar mag zijn/haar onderzoeksresultaten presenteren op de MS-onderzoeksdagen. Aan de eerste, tweede en derde prijs is een mooi geldbedrag verbonden. 

Call for abstracts

De deadline voor het indienen van abstracts is 15 maart 2019Uit ingediende abstracts wordt een selectie gemaakt voor mondelinge presentaties en posters. U kunt gebruik maken van het abstract formulier.

Deelname

Aan deelname aan de onderzoeksdagen zijn geen kosten verbonden. Alleen geregistreerde deelnemers worden toegelaten. Voor koffie/thee, lunch en het diner (donderdag 17 mei) zorgt de organisatie. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening van deelnemers. U kunt zich registreren tot 1 mei 2019 door gebruik te maken van het inschrijvingsformulier

Overnachting

Deelnemers kunnen indien gewenst met korting een kamer reserveren bij het van der Valk Hotel Groningen -  Hoogkerk. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

Aanbieding:

  • 2-persoons kamer voor 87,50 euro per nacht (normale kamerprijs 115,50 euro per nacht)
  • ontbijt 12,50 per persoon
  • toeristenbelasting 1,20 euro 

Voorwaarden:

  • Een kamer reserveren kan tot uiterlijk 14 april 2019 en alleen via het inschrijvingsformulier voor de MS-onderzoeksdagen. Bij reserveringen na 14 april wordt het reguliere kamer tarief in rekening gebracht.
  • Gasten worden geïnformeerd indien er geen kamers meer beschikbaar zijn. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van een overnachting elders.
  • Gasten betalen zelf hun overnachting op locatie.
  • Indien gasten niet komen opdagen (no show) wordt het volledige bedrag doorbelast via hun e-mailadres. 
  • Stichting MS Research is niet verantwoordelijk voor eventuele annuleringskosten.