Bijeenkomst voor mensen met Ziekte van Devic

Bijeenkomst voor mensen met NMO ofwel de ziekte van Devic

Op dinsdag 27 november van 18u tot 20.30u organiseert het MS centrum van het Erasmus MC een bijeenkomst voor patiënten met Neuromyelitis Optica (NMO) ofwel de ziekte van Devic.
 

Het doel van deze bijeenkomst is om meer informatie te geven over de ziekte, het contact tussen mensen met NMO onderling te bevorderen en het uitwisselen van ideeën en wensen voor de toekomst. Uitgenodigd is eenieder in Nederland of Vlaanderen met NMO of NMO-overlap syndroom. Dit laatste kan ook mensen betreffen met een aanvalsgewijze ruggenmergontsteking of aanvalsgewijze oogzenuwontsteking.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het nieuwe onderwijscentrum van het Erasmus MC. Voor wat te eten en drinken wordt gezorgd. Meer informatie over het programma en locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. Laat ons graag weten als u speciale zaken heeft die u besproken wilt hebben. Het is mogelijk om desgewenst één of twee mensen extra mee te nemen, bijv. uw partner, familielid, of een bevriend persoon.

Voor meer informatie, suggesties over het programma en aanmelding voor deze bijeenkomst, kunt u contact opnemen met Hanne Velthuis, coördinator MS centrum, via h.velthuis@erasmusmc.nl / 06-14803713.

 

Website gemaakt door: Sturdy Digital