Vragen over MS? Bel het MS Loket!

Heb je vragen over behandeling of medicatie? Wil je weten hoe je hulpmiddelen aanvraagt? Of heb je klachten waar je meer over wilt weten? Dan kun je bellen met het MS Loket op 0800-1066 (gratis).

05 nov 2020

Op werkdagen tussen 10.30 en 12.30 uur kun je hier terecht met vragen over MS. Of het nu gaat over spasmen, slik- of slaapproblemen, je meer wilt weten over cognitie of vergoedingen; geen vraag is te gek. Het MS Loket is er niet alleen voor mensen met MS. Ook partners, familie en vrienden die meer willen weten over deze onvoorspelbare ziekte kunnen bellen. Bijvoorbeeld voor ondersteuningstips.

Hoe werkt het?
Afhankelijk van je vraag, word je doorverbonden met een deskundige. Dat kan een ervaringsdeskundige zijn van de MS-telefoon van MS Vereniging Nederland of een in MS-gespecialiseerde verpleegkundige van het MS Centrum Amsterdam of MS-expertisecentrum Nieuw Unicum. Zo weet je zeker dat je iemand aan de lijn krijgt die jouw vraag snapt. En dat je een betrouwbaar antwoord krijgt. Het MS Loket helpt je echt verder.

Het MS Loket is voortgekomen uit een samenwerking van MS Vereniging Nederland, MS-expertisecentrum Nieuw Unicum, MS Centrum Amsterdam en Stichting MS Research. De ontwikkeling van deze telefonische vraagbaak is mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Het Nationaal MS Fonds draagt financieel bij aan de voortzetting ervan.

Website gemaakt door: Sturdy Digital