Oude OV-kaart in je la? Doneer deze aan Stichting MS Research!

Een OV-chipkaart gaat vijf jaar mee, hierna moet je je kaart vervangen. Op veel oude, verlopen OV-chipkaarten staat vaak nog geld. Met dit ‘vergeten geld’ kun je ons heel blij maken! Is je kaart meer dan een jaar verlopen, dan kun je het nog overgebleven saldo doneren aan Stichting MS Research. Daarmee draag  je bij aan het zo belangrijke wetenschappelijk onderzoek naar de oplossing  van de ingewikkelde MS-puzzel.

Wat moet je doen?

  1. Ga op zoek naar oude, verlopen OV-chipkaarten (anonieme of persoonlijke OV-kaarten)
  2. Check de datum op je kaart. Is je kaart langer dan een jaar verlopen, stuur deze op naar:

Stichting MS Research

Postbus 200

2250 AE VOORSCHOTEN

Wij verzamelen de kaarten en sturen deze op naar Trans Link Systems B.V.,  de organisatie die kan checken of en hoeveel geld er nog op je kaart staat. Omdat de kaarten langer dan een jaar verlopen zijn, hebben zij deze nodig om het saldo te kunnen checken. Via Translink ontvangen we je donatie.

Om mee te doen aan deze actie dien je akkoord te gaan met de actievoorwaarden. Bij het opsturen van een kaart naar ons adres ga je akkoord met deze voorwaarden.

Wist je dat voor een donatie van € 15,-  er bijvoorbeeld al een bloedinzameling gedaan kan worden. Door het bloed van verschillende mensen te vergelijken, kunnen we bestuderen welke factoren zoals leeftijd en geslacht invloed hebben op MS. 

 

Heel hartelijk dank voor je steun.