Contact Stichting MS Research

Heeft u een vraag of opmerking die u graag met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder, of bekijk de andere opties om contact op te nemen.

Neem contact met ons op

Contact

  • Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk verder helpen. De velden met een * zijn verplicht.
    Zoals vermeld in onze privacy verklaring op de website gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor onze donateurs

Bent u donateur van Stichting MS Research en wilt u hierover contact met ons of bijvoorbeeld uw gegevens wijzigen? Dat kan op de volgende manieren:

Opzeggen

Wilt u uw donateurschap helemaal opzeggen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 071 5 600 500 of stuur een e-mail met uw adresgegevens en rekeningnummer naar info@msresearch.nl

Verzet aantekenen tegen telefonische benadering

Indien u bezwaar heeft tegen telefonische benadering door Stichting MS Research, kunt u dit kenbaar maken door te bellen naar 071 – 5 600 500. U kunt dit per mail melden via info@msresearch.nl of per post aan Stichting MS Research, t.a.v. donateursadministratie, Antwoordnummer 10100 2250 VB Voorschoten.

Heeft u een klacht?

Klachten zijn voor Stichting MS Research een waardevolle bron van informatie over de kwaliteit van het functioneren van Stichting MS Research en van het beeld dat de buitenwereld daarvan heeft. Om een klacht in te dienen verwijzen wij u graag naar het klachtenformulier.

Adres Stichting MS Research

Bezoekadres:

Schoolstraat 174
2252 CN Voorschoten

Postadres:

Postbus 200
2250 AE Voorschoten

Telefoon: 071 – 5 600 500
E-mail: info@msresearch.nl