For English press here

Algemene informatie

Na de afgelasting van de MS-onderzoeksdagen van 2020 zijn wij erg blij te melden dat de MS-onderzoeksdagen van 2021 door zullen gaan in een aangepast digitaal format. Op maandag 6 en dinsdag 7 december 2021 zal de online editie van de MS-onderzoeksdagen plaatsvinden.

Vanwege het digitale format zullen er dit jaar geen abstracts en poster sessies zijn. Meer informatie over het programma volgt op korte termijn op deze webpagina.

Thesis Award

Ook dit jaar zullen wij weer de Thesis Award uitreiken voor de beste proefschriften in het MS-veld. Iedereen die in de periode 1-1-2019 tot en met 1-8-2021 gepromoveerd is, kan meedingen naar de Thesis Award. Voorwaarde voor deelname is dat de ziekte multiple sclerose centraal staat in het onderzoek. De proefschriften worden onderverdeeld in twee categorieën: klinisch onderzoek, waarbij de focus ligt op behandeling, revalidatie, diagnose en prognose, en fundamenteel onderzoek, met onderzoeken naar ziektemechanismes en oorzaken van MS. Er zijn drie mooie geldprijzen te winnen in beide categorieën.

Ben jij in de periode 1-1-2019 tot en met 1-8-2021 gepromoveerd en ben je nog niet door ons benaderd om mee te doen aan de Thesis Award? Stuur dan voor 8 november een mail naar wetenschap@msresearch.nl.

Registratie

Aanmelden voor de digitale editie van de MS-onderzoeksdagen 2021 kan vanaf 26 oktober via deze webpagina.