Wijzigingen of klachten doorgeven

Overige vragen

Ik zoek het adres van of de routebeschrijving naar Stichting MS Research

Bezoekadres:
Schoolstraat 174
2252 CN Voorschoten

Postadres:
Postbus 200
2250 AE Voorschoten

Ik zoek het rekeningnummer van Stichting MS Research

Wilt u een gift overmaken aan Stichting MS Research? Uw bijdrage is heel erg welkom! Hartelijk dank.

Rekeningnummer/IBAN:  NL17 INGB 0000 00 6989

Naam rekeninghouder: Stichting MS Research

De acceptgiro verdwijnt. Wat nu?

Per 1 juni 2023 is het gebruik van de acceptgirokaart afgeschaft. Daarom sturen wij onze donateurs voortaan geen acceptgirokaarten meer waarmee u uw donatie aan Stichting MS Research kunt overmaken. Gelukkig hebben veel goede doelen in Nederland in samenwerking met Goede Doelen Nederland gewerkt aan een oplossing. Een oplossing die het voor u makkelijk maakt om op vertrouwde wijze uw donatie aan het goede doel over te maken. Deze oplossing heet ‘Mijn eenmalige gift’.

Eenmalige gift – per post

Ontvangt u van ons post en bent u gewend een donatie uitsluitend over te maken met gebruik van de acceptgirokaart, dan krijgt u voortaan het formulier voor de eenmalige gift met een retour-enveloppe.

  • Uw gegevens staan ingevuld op de eenmalige gift.
  • U kunt het gewenste donatiebedrag invullen, de kaart ondertekenen en in de retour-enveloppe aan ons toesturen.
  • De toegezegde donatie wordt vervolgens eenmalig van uw bankrekening afgeschreven.

Eigenlijk net zoals bij de acceptgirokaart, met dien verstande dat u ons nu toestemming geeft om deze handeling uit te voeren. Deze handeling wordt eens per maand uitgevoerd. Het kan dus enige tijd in beslag nemen voor uw donatie wordt afgeschreven.

Het CBF-logo staat op deze kaart, dit staat garant voor de betrouwbaarheid.

Eenmalige gift – digitaal

Ontvangt u van ons post en bent u gewend om uw donatie digitaal over te maken (internetbankieren of met gebruik van de QR-code), dan ontvangt u een eenmalige giftkaart voorzien van uw gegevens en een betalingskenmerk waarmee u op gebruikelijke wijze uw donatie kunt over maken. 

Automatische afschrijving

Heeft u een automatische afschrijving voor Stichting MS Research, dan verandert er niets voor u en blijft de afschrijving zoals het was. 

Ik zoek de ANBI-gegevens voor de belasting

Wij zijn een ANBI-instelling. Hierdoor kunnen onze donateurs doneren met belastingvoordeel. Voor Stichting MS Research zelf betekent het dat wij geen schenk- en erfbelasting hoeven te betalen, waardoor je bijdrage voor 100% bij ons terechtkomt.

Ons ANBI en RSIN nummer is: 009291143
De statutaire naam: Stichting MS Research

Als ik een donatie overmaak aan Stichting MS Research via iDeal, zie ik op mijn bankafschrift rekeningnummer NL51DEUT0265262461. Klopt dit nummer?

Ja dit klopt. Dit rekeningnummer is verbonden aan Stichting MS Research. Bij een donatie via iDeal of via onze actiepagina inactievoorms.nl wordt gebruik gemaakt van de betaalprovider Mollie. Het genoemde nummer is een rekening bij Deutsche Bank op naam van Stichting MS Research via Mollie.

Als ik aan Stichting MS Research doneer door middel van een QR-code zie ik op mijn bankafschrift rekeningnummer NL54DEUT0265251834. Klopt dit nummer?

Ja dit klopt. Dit rekeningnummer is verbonden aan Stichting MS Research. Bij een donatie door middel van een QR-code wordt gebruik gemaakt van de betaalprovider CM.com. Het genoemde nummer is een rekening bij Deutsche Bank op naam van MS Research via Stichting Derdengelden CM Payments.

Ik wil een melding doen van een schending van integriteit

Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat de samenleving in ons stelt. Lees meer over onze procedure en hoe wij omgaan met uw melding.

Ik wil mijn donatie wijzigen of opzeggen

Wilt u uw automatische incasso wijzigen of wilt u uw donateurschap helemaal opzeggen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 071 5 600 500 of stuur een e-mail met uw adresgegevens en rekeningnummer naar info@msresearch.nl

Ik wil verzet aantekenen tegen telefonische benadering

Indien u bezwaar heeft tegen telefonische benadering door Stichting MS Research, kunt u dit kenbaar maken door te bellen naar 071 5 600 500. U kunt dit per mail melden via info@msresearch.nl of per post aan Stichting MS Research, t.a.v. donateursadministratie, Postbus 200, 250 AE Voorschoten.

Ik heb een klacht

Klachten zijn voor Stichting MS Research een waardevolle bron van informatie over de kwaliteit van het functioneren van Stichting MS Research en van het beeld dat de buitenwereld daarvan heeft. Om een klacht in te dienen verwijzen wij u graag naar het klachtenformulier.

Mijn vraag staat er niet bij

Is uw vraag niet beantwoord? Wij helpen u graag telefonisch: 071 5 600 500 of stel uw vraag via het contactformulier.