Laat u inspireren of doe mee!

Wilt u voor het MS-onderzoek een speciale actie organiseren? Acties zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een estafetteloop, fietstocht, sponsorloop, kaartavonden, een jubileumviering, loterij of veiling, maar ook een gift in plaats van cadeaus op een verjaardag. We denken graag met u mee. Bel met Rosa Douw via 071-5600506 of mail naar projecten@msresearch.nl

Eenvoudig een eigen online-actiepagina

Met behulp van een eigen actiepagina kunt u zelf, of als onderdeel van een team, gemakkelijk een eigen actie starten. Kijk voor meer informatie of om direct een actiepagina aan te maken op www.inactievoorms.nl.
Heeft u nog vragen? Stel ze dan via inactievoorms@msresearch.nl of 071-5 600 506.

Wij waarderen uw actie enorm!

Meedoen met

Ook kunt u deelnemen aan een (sportief) evenement dat Stichting MS Research zelf of in samenwerking met anderen organiseert. Hierover vindt u meer informatie op www.inactievoorms.nl.

We doen het zonder subsidie, maar met mensen als u

Stichting MS Research ontvangt geen subsidies van de overheid of andere instanties en is dus afhankelijk van particuliere giften. Initiatieven van particulieren, verenigingen en bedrijven zijn dus een zeer belangrijke inkomstenbron voor Stichting MS Research!