Laat u inspireren of doe mee!

Wilt u voor het MS-onderzoek een speciale actie organiseren? Acties zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een estafetteloop, fietstocht, sponsorloop, kaartavonden, een jubileumviering, loterij of veiling, maar ook een gift in plaats van cadeaus op een verjaardag. We denken graag met u mee.

Eenvoudig een eigen online-actiepagina

Met behulp van een eigen actiepagina kunt u zelf, of als onderdeel van een team, gemakkelijk een eigen actie starten. Kijk voor meer informatie of om direct een actiepagina aan te maken op www.inactievoorms.nl.
Heeft u nog vragen? Stel ze dan via inactievoorms@msresearch.nl of 071-5 600 500.

Wij waarderen uw actie enorm!

Meedoen met

Ook kunt u deelnemen aan een (sportief) evenement dat Stichting MS Research zelf of in samenwerking met anderen organiseert. Hierover vindt u meer informatie op www.inactievoorms.nl.

We doen het zonder subsidie, maar met mensen als u

Stichting MS Research ontvangt geen subsidies van de overheid of andere instanties en is dus afhankelijk van particuliere giften. Initiatieven van particulieren, verenigingen en bedrijven zijn dus een zeer belangrijke inkomstenbron voor Stichting MS Research!

Hoe maak ik een inzamelingsactie aan op Facebook?

Klik op deze link of volg onderstaande stappen op uw Facebook pagina.

  • Klik op het icoon voor inzamelingsacties:
  • Klik op Geld inzamelen.
  • Selecteer Non-profit of Liefdadigheid.
  • Selecteer Stichting MS Research, kies een omslagfoto en vul de gegevens van de inzamelingsactie in.
  • Klik op Maken. De rest gaat vanzelf, uw actie is gestart. Voor vragen kunt u bellen met 071 5 600 500 of mailen met inactievoorms@msresearch.nl. Fijn dat u meedoet!

Welke betaalmogelijkheden zijn er via Facebook?

Donateurs kunnen op dit moment op Facebook met creditcard of een PayPal account betalen. Helaas biedt Facebook nog niet de mogelijkheid om ook via iDeal te doneren. Omdat niet iedereen een creditcard of Paypal account heeft krijgen wij hier weleens vragen over. Wij kunnen op dit moment via Facebook geen andere betaalmogelijkheden bieden, we hopen natuurlijk dat Facebook hier verandering in gaat brengen. In de tussentijd kunt u natuurlijk ook via onze actiepagina een actie aanmaken en deze via Facebook delen. Op deze manier kunt u wel met iDeal en eenmalige machtigingen doneren.

Komt al het gedoneerde geld via Facebook bij Stichting MS Research terecht?

Ja, alle via Facebook gedoneerde bedragen aan Stichting MS Research komen direct bij de Stichting binnen. Er blijft dus niks bij Facebook  aan de strijkstok hangen. Zo kunnen wij het geld volledig inzetten voor onze doelen.