Dag voor Mensen met MS 2017

Hartelijk dank voor uw interesse voor de Dag voor Mensen met MS. In verband met een meer dan overweldigende belangstelling hebben we de inschrijving moeten sluiten omdat we vol zitten.  

Gelukkig is het gehele programma op 15 november a.s. te volgen via livestream. U vindt deze op msresearch.nl

Dit jaar vindt de Dag voor Mensen met MS plaats op woensdag 15 november a.s. bij Van der Valk Hotel in Tiel. Gelijktijdig vinden op dezelfde locatie de jaarlijkse MS Onderzoeksdagen plaats.

Op deze manier creëren wij een unieke gelegenheid waar MS-onderzoekers, wetenschappers en mensen met MS elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Het voor velen bekende programmaonderdeel “Meet the Scientist” zal wederom op het programma staan. Onderzoekers en wetenschappers schuiven graag bij u aan om samen met u, in kleine groepjes, over onderwerpen te spreken die u raken en aangaan. Na aanmelding ontvangt u ruim voor de dag een overzicht van de door u te kiezen onderwerpen waarover u in gesprek wilt gaan.

Op 15 november ontvangen wij u graag vanaf 10.30 uur met een broodje, waarna het officiële programma om 11.00 uur van start gaat.

Naast “Meet the Scientist” besteden wij uiteraard aandacht aan de laatste actuele onderwerpen over MS op het gebied van o.a. onderzoek en zorg. Natuurlijk zullen bekende sprekers uit het MS-veld niet ontbreken.


Alvast voor degenen die met Openbaar Vervoer reizen; er worden shuttlebusjes ingezet van station Tiel naar Van der Valk Hotel Tiel en vice versa.

Website gemaakt door: Sturdy Digital