The May 50K

The May 50K is hét internationale fitness- en fondsenwervingsevent van het jaar om geld in te zamelen voor MS-onderzoek en toegang tot zorg en behandelingen wereldwijd. Onderzoek dat van levensbelang is voor iedereen met MS – nu en in de toekomst.

Hoe werkt het?
Meedoen is simpel! Meld je, zodra het kan, aan en maak een actiepagina aan op The May 50K website. Wandel, ren, zwem, rol of fiets in totaal 50 kilometer in mei, zoek supporters en zet zo grote stappen voor MS-onderzoek. Je kunt alleen meedoen, maar ook samen met een virtueel team van vrienden, familie of collega’s. Waar je ook woont, hoe fit je ook bent, jij bepaalt waar en wanneer je jouw 50 kilometer aflegt. Elke stap die je zet, elke kilometer die je registreert, brengt ons dichterbij het vinden van de oplossing voor MS. Extra leuk is dat je ook je fitnessapps (FitBit, Strava, MapMyFitness) kunt koppelen aan jouw actiepagina. Zo kun je jouw vooruitgang delen met jouw donateurs.

Meld je alvast aan bij onze The May 50K Nederland Facebook groep of  The May 50K Nederland Instagram voor alle updates en het laatste nieuws.

Samen zorgen we er dus voor dat het MS-onderzoek overal ter wereld een stap verder komt.
We zijn ontzettend trots op al onze The May50K-deelnemers en hun betrokkenheid bij dit bijzondere doel. Elke bijdrage is van groot belang en hiervoor zijn we enorm dankbaar. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat MS ooit verleden tijd wordt. Samen op weg naar een toekomst zonder MS!