The May 50K

The May 50K is hét internationale fitness- en fondsenwervingsevent van het jaar om geld in te zamelen voor MS-onderzoek en toegang tot zorg en behandelingen wereldwijd. Onderzoek dat van levensbelang is voor iedereen met MS – nu en in de toekomst.

Inschrijving voor VIP’s 1 maart
Vanaf 1 maart gaat de officiële inschrijving voor de deelnemers uit 2021 open. De deelnemers uit
2021 en degenen die zich vooraf hebben ingeschreven krijgen hiervoor een aparte uitnodiging
voor toegestuurd.

Inschrijving open voor iedereen! 7 maart
Vanaf 7 maart is de inschrijving voor iedereen open!
Maak je vrienden, familie, collega’s en volgers alvast enthousiast! Je kunt natuurlijk ook in je
uppie meedoen, maar samen is altijd leuker.

Hoe werkt het?
Meedoen is simpel! Meld je aan na 1 of 7 maart, en maak een actiepagina aan op The May 50K website. Wandel, ren, zwem, rol of fiets in totaal 50 kilometer in mei, zoek supporters en zet zo grote stappen voor MS-onderzoek. Je kunt alleen meedoen, maar ook samen met een virtueel team van vrienden, familie of collega’s. Waar je ook woont, hoe fit je ook bent, jij bepaalt waar en wanneer je jouw 50 kilometer aflegt. Elke stap die je zet, elke kilometer die je registreert, brengt ons dichterbij het vinden van de oplossing voor MS. Extra leuk is dat je ook je fitnessapps (FitBit, Strava, MapMyFitness) kunt koppelen aan jouw actiepagina. Zo kun je jouw vooruitgang delen met jouw donateurs.

Meld je aan bij onze The May 50K Nederland Facebook groep of  The May 50K Nederland Instagram voor alle updates en het laatste nieuws.

Bekijk  hier alle resultaten van The May 50K 2021.

Samen zorgen we er dus voor dat het MS-onderzoek overal ter wereld een stap verder komt.
We zijn ontzettend trots op al onze The May50K-deelnemers en hun betrokkenheid bij dit bijzondere doel. Elke bijdrage is van groot belang en hiervoor zijn we enorm dankbaar. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat MS ooit verleden tijd wordt. Samen op weg naar een toekomst zonder MS!