The May 50K voor 2021 zit erop. Bekijk alle resultaten hier. Er wordt nu al gewerkt aan The May 50K 2022. Meld je aan bij onze The May 50K Nederland Facebook groep voor alle updates en het laatste nieuws.

The May 50K

The May 50K is hét internationale fitness- en fondsenwervingsevent van het jaar om geld in te zamelen voor MS-onderzoek en toegang tot zorg en behandelingen wereldwijd. Onderzoek dat van levensbelang is voor iedereen met MS – nu en in de toekomst.

Hoe werkt het?

Ren of wandel in totaal 50 kilometer in mei, zoek supporters en zet zo grote stappen voor MS-onderzoek. Je kunt individueel meedoen, maar ook samen met een virtueel team van vrienden, familie of collega’s. Waar je ook woont, hoe fit je ook bent, jij bepaalt waar en wanneer je jouw 50 kilometer aflegt. Elke stap die je zet, elke kilometer die je registreert, brengt ons dichterbij het vinden van de oplossing voor MS.

1. MELD JE AAN > aanmelden kan vanaf maart 2022
Meld je aan en zet je sportieve doel voor de maand mei.

2. DEEL JE ACTIE & VRAAG JE VRIENDEN OM JOUW UITDAGING TE STEUNEN.
Vertel iedereen dat je je grenzen wil verleggen voor meer MS-onderzoek. Vraag hun steun d.m.v. een donatie voor jouw actie.

3. KLAAR VOOR DE START….AF!
Houd je kilometers bij en daag jezelf uit!

Samen zorgen we er dus voor dat het MS-onderzoek overal ter wereld een stap verder komt. We zijn ontzettend trots op al onze The May50K-deelnemers en hun betrokkenheid bij dit bijzondere doel. Elke bijdrage is van groot belang en hiervoor zijn we enorm dankbaar. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat MS ooit verleden tijd wordt. Samen op weg naar een toekomst zonder MS!