Help mee

“Toen onze dochter begin 30 was, kreeg ze de diagnose MS. Hoe dat voelt is bijna niet te benoemen. Als dit je overkomt, wil je er alles aan doen om dit anderen te besparen. Begin aan de basis; de oorzaken moeten gevonden worden…”

Ir. Joop Tichelaar, donateur van Stichting MS Research, heeft een doel.

Deel Joops doel

Onderzoek helpt MS de wereld uit, help mee!

MS is helaas nog niet opgelost, maar recente onderzoeksresultaten geven hoop en daadwerkelijk zicht op een betere toekomst die dichterbij is! Zo is er bijvoorbeeld meer inzicht in het proces van ontstekingen in de myeline en in de rol van het afweersysteem die in dit proces meespelen.

Stichting MS Research werkt zonder overheidssubsidie en is dus afhankelijk van particuliere giften. Uw gift of actie is echt de enige en dus zeer belangrijke inkomstenbron voor onze Stichting.

 

Help met een bijdrage

Doneer nu
Doneren met belastingvoordeel
Nalaten aan een goed doel
Speel mee met de VriendenLoterij

Help met tijd

Online collecteren
Ik kom in actie
The May 50K
4Daagse
Meedoen als deelnemer aan MS-onderzoek

Help als bedrijf

Help Stichting MS Research als maatschappelijk betrokken bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden.

 

U steunt goed werk!

Al meer dan 40 jaar zet Stichting MS Research uit Voorschoten zich in voor onderzoek naar de oorzaak van, behandeling en mogelijkheden voor genezing van multiple sclerose. Daarbij informeren wij de samenleving over de resultaten van het onderzoek. Bovendien dragen wij sinds 2010 ook bij aan het optimaal inrichten van zorg aan mensen met multiple sclerose.

Doneren is heel eenvoudig

Zo eenvoudig is doneren aan Stichting MS Research:

  • Klik op ‘Doneer nu‘ en doneer direct.
  • Per overboeking op IBAN-bankrekening NL17 INGB 0000 00 6989, t.n.v. Stichting MS Research in Voorschoten.

Een machtiging afsluiten

U kunt ons ook machtigen om een bedrag van uw rekening af te schrijven, klik hiervoor op de optie ‘maandelijks’ in het donatieformulier. Dit type schenkingen geeft ons vooraf inzicht in onze inkomsten waardoor we het onderzoek beter en efficiënter kunnen plannen. Ook voor u is het eenvoudiger, immers:

  • U vergeet nooit te betalen
  • U bespaart uzelf de rompslomp van het steeds regelen van terugkerende betalingen
  • U houdt zeggenschap doordat u een afgeschreven bedrag binnen 8 weken terug kunt laten boeken
  • U kunt bovendien uw machtiging eenvoudig weer intrekken

Omstreeks de 27ste van elke maand worden de incasso’s geïncasseerd, mocht de 27ste op een zon- of feestdag vallen dan vindt de incassering een dag eerder of later plaats. U kunt uw machtiging te allen tijde intrekken. (Via een schriftelijk verzoek per brief naar Postbus 200, 2250 AE Voorschoten, of per e-mail via info@msresearch.nl of telefonisch via 071-5 600 500).

Andere manieren van doneren

Er zijn diverse wijzen waarop u het werk van onze Stichting kunt steunen. Bijvoorbeeld door voor uw verjaardag geen cadeaus maar een gift voor MS-onderzoek te vragen. Wij kunnen u behulpzaam zijn met suggesties. Dit kan overigens ook als facebookactie. Of door in actie te komen via ons onlineplatform. Door bij uw pensionering, of een jubileum een giftsuggestie als cadeau te vragen. Maar het kan ook via het boeken van een hotel via booking.com. En door mee te spelen in de VriendenLoterij geoormerkt voor Stichting MS Research maakt u ook zelf kans op mooie prijzen!

Vanuit het buitenland doneren?

Doneren vanuit het buitenland kan eenvoudig door naast ons IBAN rekeningnummer (NL17INGB0000006989) ook de BIC-codes te gebruiken:
– BIC-code (internationale code van onze bank): INGBNL2A, altijd deze code gebruiken.

Erkend Goed Doel

Stichting MS Research is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De toezichthouder voor goede doelen, het CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij daadwerkelijk bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke ontvangen euro en daarvoor verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl

Website gemaakt door: Sturdy Digital