Suus Kuyten Auctions veilt pony voor het goede doel

Wij zijn ontzettend blij en dankbaar met de opbrengst van een bijzondere veiling tijdens de Christmas auction van Suus Kuyten Horses. Kindervriend pony Rudolph stal ons hart en dat van de aanwezigen. Zijn veiling leverde maar liefst € 13.500,- op. Dit schitterende bedrag komt volledig ten goede aan onderzoek naar MS. Wij danken Suus Kuyten en ET Horses voor dit geweldige kerstcadeau!

Tijdens de Christmas auction op 20 december combineerde Grand Prix-amazone Suus Kuyten haar ‘zin in kerst’ met de verkoop van goede paarden. De kerstveiling vond plaats in haar prachtige binnenhal in Eemnes.

De mooiste paarden zijn er geveild met als hoogtepunt voor Stichting MS Research de verkoop van een schattige pony met de toepasselijke naam Rudolph.

In samenwerking met Horse ET bood SK Auction deze fantastische kindervriend ter veiling aan. Het bieden op de paarden kon zowel live, telefonisch als online. Voor Rudolph is maar liefst € 13.500 geboden, dit bedrag komt volledig ten goede aan onderzoek naar MS. Wij zijn de gulle bieder, Horse ET en Suus Kuyten ontzettend dankbaar voor dit prachtige gebaar.

Denkt u erover zelf ook een veiling te willen organiseren en wilt u daarmee MS Research steunen?

Neem dan contact op met Annet van der Vaart 071-5600500 of stuur een mailtje aan inactievoorms@msresearch.nl

Kom ook in actie voor MS

Start een actie en steun het onderzoek naar MS.
Website gemaakt door: Sturdy Digital