Dag voor Mensen met MS 2019

20 feb 2019

Voor alle mensen met MS (en hun naasten) en in het bijzonder uit de noordelijke provincies*, organiseert Stichting MS Research, in nauwe samenwerking met MS Centrum Noord Nederland, de ‘Dag voor Mensen met MS’. Deze dag vindt plaats op woensdag 15 mei a.s. in congrescentrum Hanze Plaza in Groningen.

(* natuurlijk zijn mensen met MS/naasten/begeleiders/familie/vrienden, woonachtig in andere provincies, van harte uitgenodigd om ook te komen.)

Programma

Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom. Uiteraard staat koffie en thee voor u klaar. Om 10.30 uur starten we gezamenlijk het plenaire programma.

Wij hebben een informatief programma voor u samengesteld. Naast o.a. dr. Jan Meilof van MS Centrum Noord Nederland, zullen ook sprekers vanuit de diverse MS centra in Nederland, zoals prof.dr. Bernard Uitdehaag (MS Centrum Amsterdam); prof.dr. Rogier Hintzen (ErasMS) en dr. Inge Huitinga (Hersenbank voor MS) u informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hun onderzoeksprojecten gefinancierd door Stichting MS Research.

Na de lunch gaat u tijdens het onderdeel Meet the Scientist persoonlijk in gesprek met diverse wetenschappers over uiteenlopende onderwerpen. Wetenschappers schuiven bij u aan tafel aan, waar u gedurende 15 minuten in groepjes van maximaal 10 personen, samen praat over een MS-gerelateerd onderwerp. Na inschrijving ontvangt u een maand voor het evenement van ons een overzicht van de diverse tafelonderwerpen, waarvoor u zich kunt aanmelden, alsmede het gedetailleerde programma. Heeft u een MS gerelateerd onderwerp of vraag welke u graag terug wil zien in de diverse presentaties of bij het onderdeel Meet the Scientist, vul deze dan in op het inschrijfformulier. Wij doen ons best zoveel mogelijk onderwerpen en vragen mee te nemen in de samenstelling van het programma en het onderdeel Meet the Scientist.

Wilt u deze dag niet missen? Reageert u dan snel, want vol is vol. Wij verzoeken u vriendelijk via deze link ons zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 15 april a.s., te laten weten of wij u mogen verwelkomen. De inschrijfkosten bedragen € 10,-- per inschrijving (ongeacht het aantal personen).

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op (071 - 5 600 500).