Meld u op tijd aan: Dag voor mensen met MS – 21 juni 2023

Voor mensen met MS (en hun naasten) organiseren wij jaarlijks de ‘Dag voor Mensen met MS’. Deze dag staat in het teken van MS-onderzoek en vindt dit jaar plaats op woensdag 21 juni 2023 bij Hotel van der Valk Oostzaan/Amsterdam.

Let op: kaarten zijn beperkt beschikbaar. Wees er snel bij!

 

Wij hebben een informatief programma voor u samengesteld. MS-wetenschappers, verbonden aan de academische MS-centra, vertellen u op toegankelijke en begrijpelijke wijze alles over de resultaten en ontwikkelingen in het onderzoek. Dagvoorzitter is Annemarie Brüning.

‘Dag voor mensen met MS’ wilt u niet missen!

U kunt zich inschrijven voor dit event via onderstaande knop. Het wordt een onvergetelijke dag vol met inspiratie, nieuwe connecties en energie. Zien we u daar? VOL=VOL!

Programma Dag voor Mensen met MS

Het ochtendprogramma staat in het teken van: De oorzaken van MS. Zo vertellen dr. Marvin van Luijn (ErasMS), dr. Iris Jonkers (MS Centrum Noord Nederland) en dr. Maarten Witte (MS Centrum Amsterdam) u alles over de rol van het afweersysteem, erfelijkheid en de afbraak van zenuwen bij MS.

Tijdens het onderdeel ‘Meet-the-Scientist’ gaat u samen met uw tafelgenoten in gesprek met een wetenschapper over uiteenlopende onderwerpen zoals voeding, cognitie, vermoeidheid bij MS en vele andere interessante onderwerpen.

Bekijk het volledige programma en meld u aan! Let op: Vol = vol!

 

Website gemaakt door: Sturdy Digital