Aandacht voor nieuw boek over kinderen met MS in Koffietijd

Dinsdag 3 december waren Wolter Kroes en schriifster Christine Kliphuis te gast bij Koffietijd van RTL4. Niet kunnen kijken? Hier vindt u de link naar het programma.

 

 

Het boek “De MS van Tess” vertelt vanuit het perspectief van Tess het verhaal van een meisje bij wie de ziekte MS wordt ontdekt. Ook wordt beschreven welke gevolgen dit voor haar en haar omgeving heeft. Het boek is bedoeld voor kinderen met MS in de leeftijd tot 10 jaar.

Wolter Kroes, verbonden aan Stichting MS Research als Vriend van kinderen met MS, overhandigde maandag het eerste exemplaar van het boek aan Mikki van der Zwan en Chloe Meijer bij Mikki thuis in Broek op Langedijk. Mikki, Chloe en Thijs Krijnen (die helaas bij de overhandiging niet aanwezig kon zijn) waren alle drie een grote inspiratie- en kennisbron voor de schrijfster, Christine Kliphuis, bij de totstandkoming van het boek.

 

Het boek is gratis beschikbaar voor kinderen met MS. U kunt het opvragen door het sturen van een e-mail met vermelding van naam, adres en woonplaats naar communicatie@msresearch.nl

Website gemaakt door: Sturdy Digital