Ambassadeur Wolter Kroes maakt feest van opening vernieuwde Brinck bij Nieuw Unicum

MS-Research ambassadeur Wolter Kroes maakte van de opening van de verbouwde Brinck bij Nieuw Unicum op donderdag 25 februari jl. een waar feest. Na de officiële handeling werd Wolter enthousiast ontvangen door vele mensen met MS die verblijven bij Nieuw Unicum, hun familie, genodigden, medewerkers en vrijwilligers. Wolter kreeg ze met zijn muziek bijna allemaal aan het dansen.

De Brinck, het ‘hart’ van de hoofdlocatie in Zandvoort, is het afgelopen jaar grondig gerenoveerd en verbouwd tot een multifunctionele moderne ruimte met verschillende doeleinden. Zo zijn er diverse hoeken met verschillende sferen waar cliënten zelf of met anderen kunnen zitten, speciale leestafels geschikt om met een rolstoel aan te schuiven en een restaurant waar medewerkers en cliënten kunnen lunchen of koffie drinken.

Nieuw Unicum ontwikkelt zich steeds verder tot MS-Expertisecentrum. Belangrijk op de vernieuwde Brinck is daarom ook het skillslab waar medewerkers en professionals van buiten MS-(bij)scholing kunnen krijgen en de conferentieruimte waar medewerkers en andere professionals de nieuwste opvattingen in de behandeling en begeleiding van mensen met MS toegelicht krijgen.

Website gemaakt door: Sturdy Digital