Benefietverjaardag

Benefietverjaardag in het teken van MS

In Wassenaar heeft een – inmiddels 50-jarige – inwoner, haar verjaardag gevierd ten bate van MS op zaterdag 20 oktober jl. De hoofdsponsor – Hotel Duinoord aan de Wassenaars slag nabij het strand – stelde niet alleen de locatie maar ook een fantastisch team beschikbaar om het feest allure te geven. Hotel Duinoord maakt deel uit van Fletcher Hotels.

Het on-Hollandse oktoberweer, het was maar liefst 18 graden, en de schitterende omgeving midden in het door duinen omringde natuurgebied De Ganzenhoek, waren de perfecte ingrediënten voor een ideale feestambiance. Vanwege de aantrekkelijke ligging hebben meerdere gasten na afloop dan ook een hotelkamer geboekt om de volgende dag – nog voor het ontbijt – een frisse ochtendwandeling te maken.

Ook andere dorpsgenoten hadden zich zonder voorbehoud ingespannen; traiteur en cateringservice Me-Gusta creëerden mooi opgemaakte schalen met de lekkerste hapjes, Albert Heijn zorgde in ruime mate voor de niet alcoholische dranken, Maison Kelder voor het traditionele hazelnoottaartje bij de koffie en onderhoudsbedrijf Harry Groeneveld deed ook een aanzienlijke ‘duit’ in het zakje.

Ook niet dorpsgenoten zoals Regalis B.V. uit Zeist, Holland Drive uit Haarlem, Administratiekantoor Zogro uit Rijswijk en WTS advocaten uit Den Haag, deden een letterlijke duit in het zakje of boden geheel belangeloos hun diensten aan. De jarige zelf was overdonderd en verrast door zo veel goedgeefsheid in toch wel moeilijke tijden. Vooralsnog was wat begon als een ‘gewoon’ verjaardagsfeest, een meer dan geslaagde avond ten bate van MS Research in Voorschoten, die zich blijft inspannen om onderzoek naar MS mogelijk te (blijven) maken. Opbrengsten komen nog steeds binnen.
 

Website gemaakt door: Sturdy Digital