Cheque voor Stichting MS Research van Vreugdenhil

Vorige week ontvingen Stichting MS Research en de Nierstichting beiden een cheque ter waarde van 12.500,- euro. Voor Plantenkwekerij Vreugdenhil uit De Lier een prachtige afsluiting van hun 45-jarig jubileumfeest, genoemd ‘Histoury’.

De partner van Algemeen Directeur Martin Uittenbroek heeft MS en de partner van de Directeur Productie heeft nog niet zo lang geleden voor de tweede maal een niertransplantatie ondergaan.

Martin Uittenbroek: “In de afgelopen 45 jaar hebben wij hierdoor van heel dichtbij gezien welke impact beide ziekten hebben op iemands dagelijks leven. Daarom weten dan ook als geen ander hoe belangrijk donaties voor deze stichtingen zijn.”

Beide stichtingen waren blij verrast met de overhandiging. Plantenkwekerij Vreugdenhil dankt al haar gulle gevers voor hun bijdrage. ‘’Heel mooi om zo’n bedrag te kunnen overhandigen. Wij hopen met deze giften voor Stichting MS Research en de Nierstichting een bijdrage te kunnen leveren aan een beter leven voor huidige en toekomstige MS- en nierpatiënten.”

Website gemaakt door: Sturdy Digital