Cor Groenewegen Toernooi

Internationaal Cor Groenewegen Toernooi in Uitgeest vraagt aandacht voor MS

Afgelopen pinksterweekend vond tijdens het Internationaal Cor Groenewegen Toernooi (ICGT) in Uitgeest een succesvolle actie plaats om aandacht te vragen voor MS en hiermee geld in te zamelen voor Stichting MS Research. Een succes was het zeker, want deze actie leverde maar liefst €11.348 op!

 

De Stichting Voetbal Promotie Uitgeest (SVPU) wilde graag een actie starten voor MS Research. Reden hiervoor was dat afgelopen jaar bekend werd dat één van de geliefde leden van FC Uitgeest (Debbie Selvius) MS heeft.  FC Uitgeest nam vervolgens contact op met de zus van Debbie, om samen een mooi bedrag op te halen voor Stichting MS Reserach. Dit is  gerealiseerd door het houden van een veiling, de verkoop van polsbandjes met de woorden ‘supporter van MS Research’ en door enthousiast te collecteren langs de lijn. “We hebben geweldig geluk gehad met het prachtige weer tijdens dit toernooi, wat zeker heeft geholpen bij de hoge uitkomst van het uiteindelijke bedrag”, vertelt Kelly.

 

         

 

Op de foto overhandigt Kelly de cheque aan haar zus Debbie. Daarnaast is te zien dat de teller vlak voor het einde van het toernooi nog op € 7.100 stond, maar dankzij de gulle giften van de toeschouwers, enkele lokale bedrijven en de aanwezige profclubteams is het eindbedrag uiteindelijk uitgekomen tot € 11.348!

 

          

 

Kelly laat weten dat ze iedereen die heeft meegeholpen dit mooie bedrag bijeen te brengen heel erg dankbaar is en ze hoopt dat deze actie de wetenschap weer een stukje dichterbij een medicijn tegen MS brengt.

Website gemaakt door: Sturdy Digital