De prijswinnaar van de Veters voor MS actie is bekend!

Familie Thijssen ontvangt een korting van € 400 op een verblijf in één van de vakantiewoningen van Danks Feriehus Booking Buro Denemarken in Denemarken.

Kelly Thijssen steekt met de foto van hun dochters haar man Ramon, maar ook alle andere mensen die met MS te maken hebben een hart onder de riem: “Onze dames dragen jouw’zevenmijlslaarzen’ de schoenen en laarzen die symbool staan voor je mobiliteit, die heel belangrijk is voor jou. Helaas laat je lichaam je steeds vaker in de steek en willen je voeten en benen niet altijd meer meewerken. Herkenbaar voor veel mensen met MS. Ondanks dit feit blijf je positief en geef je ons gezin de liefde en de steun. Je motto is: iedere dag is een feestje, maar je moet de slingers zelf ophangen. De slingers hangen er voor jou lieve schat. We zijn trots op je!”

 

Ook veel vrienden en familie steunden dit gezin met likes en VetersvoorMS foto’s. 

 

Met Veters voor MS vraagt MS Research aandacht voor multiple sclerose. Jouw foto met de oranje veters kun je delen op www.facebook.com/vetersvoorms, om ook aandacht te vragen voor MS. Veters kun je aanvragen via veters@msresearch.nl.

Kijk voor de voorwaarden op www.vetersvoorms.nl

 

Website gemaakt door: New Fountain