Expeditie Mont Blanc

Zaterdag jl. ,5 juli, startte de Expeditie naar de Mont Blanc in samenwerking met Mountain Network

Toen Niels van Buren midden 2012 via Facebook aan zijn vrienden vroeg wie er zin had om mee te gaan naar de top van de Mount Everest, kwam er vele reacties, waar van één serieus. Dat was de reactie van Jan Hein Blom. Samen gaan zij opnieuw de uitdaging aan om bergen te beklimmen, met als uiteindelijke doel het bedwingen van de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest.

 

Het is een enorme uitdaging die alleen in een meerjarenplan en met de hulp van vrienden tot uitvoering kan komen. Een plan met steeds hogere doelen, tot er geen hogere meer is.

 

        

 

Opnieuw vragen Niels en Jan Hein, twee vrienden en klimmers van het Mission Summit team, aandacht voor MS. Het team van Mission Summit weet dat het uiteindelijk vriendschap is die het mogelijk maakt om alles te overstijgen en die enorme doelen te bereiken. Momenteel is er nog geen oplossing voor MS. Het Mission Summit team gelooft in een oplossing middels wetenschappelijk onderzoek. Hier is nog altijd toewijding, samenwerking en geld voor nodig, veel geld!

Ook meedoen en delen in die vriendschap? Sluit je dan vandaag nog aan bij Mission Summit, friends for life.

 

Zaterdag jl. Vertrokken Niels van Buren, Jan Hein Blom en Matthijs Stillebroer, bergklimmers van team Mission Summit, naar Chamonix (Frankrijk) voor de beklimming van de Mont Blanc. Vanuit Charlet Tissiere zullen zij onder begeleiding van Mountain Network deze expeditie gaan uitvoeren.

 

Vrijdag 11 juli staan zij naar verwachting op de top van de hoogste berg in de Alpen, de eerste van een reeks expedities.  Het einddoel is de beklimming van de hoogste berg ter wereld; de Mount Everest in 2016. Niels heeft sinds 2010 MS en wil in 2016 als eerste man ter wereld met MS de Mount Everest beklimmen. Wilt u bijdragen aan het uit de wereld helpen van MS, klik dan hier .

Website gemaakt door: Sturdy Digital