Geweldig resultaat voor MS Research bij UM Hammertime!

MS Research ontvangt 987.500 euro aan mediawaarde

Donderdag 20 maart jl. organiseerde mediabureau Universal Media een veilingavond ten gunste van haar charitatieve klanten Stichting MS Research en Warchild. De veiling vond plaats in de Harbour Club Amsterdam.

 

Maar liefst 200 media exploitanten en genodigden waren aanwezig. Universal Media  veilde 10 objecten, waarvan de opbrengst werd omgezet in mediawaarde.  De media exploitanten kochten voorafgaand aan de veiling zgn. “hamertjes”. Elke “hamertje” vertegenwoordigde een bruto (tariefkaart) mediawaarde van 5.000 euro. Een innovatieve strategiesessie, twee gastrollen in GTST en een geheel verzorgde golfclinic waren onderdeel van de veiling.

 

       

 

Het resultaat was spectaculair. Aan het eind van avond nam Tessa van den Berg (ambassadeur van MS Research en heeft MS) uit handen van Rik Ruts (Managing Director UM) een cheque in ontvangst twv 987.500 euro aan mediawaarde. De totale opbrengst van de veiling bedroeg € 1.975.000. De aangeboden mediawaarde werd 50/50 verdeeld over MS Research en Warchild. De verkregen mediawaarde wordt ingezet om een nog groter publiek bewust te maken wat de impact van MS op iemands leven is. Hiermee wordt duidelijk gemaakt dat nog meer wetenschappelijk onderzoek moet leiden tot het vinden van de oorzaak en oplossing van MS.

 

Joop Vos nam de presentatie van de avond voor zijn rekening. De veiling stond onder de bezielende leiding van veilingmeester Chris Vellinga van “het Venduehuis der Notarissen” .

Website gemaakt door: Sturdy Digital