Goed Geld Gala Vriendenloterij 2011

Goed Geld Gala Vriendenloterij 2011

De VriendenLoterij steunt organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn in Nederland. Het leuke is dat u zelf bepaalt voor welk goede doel u meespeelt. De helft van uw inleg gaat rechtstreeks naar het doel van uw keuze.

Winnen is nóg leuker als je het kan delen
Als u wint, dan mag u uw vrienden ook blij maken. Wint u € 1 miljoen? Dan wint u ook een vakantie t.w.v. € 50.000,- om dit met uw vrienden of familie te vieren. Daarnaast verloten we nog vele andere prijzen, zoals reischeques, dinerbonnen en auto’s.

Word vriend van Stichting MS Research
Elke maand kans maken op tienduizenden prijzen? Koop nu een lot en word vriend van Stichting MS Research.
Koop hier uw lot in de VriendenLoterij, de loterij voor vrienden.

Meer informatie?
Klik hier voor meer informatie over de loterij.

Speel mee met de VriendenLoterij en steun Stichting MS Research

Stichting MS Research is één van de beneficiënten van de VriendenLoterij. Uniek aan de VriendenLoterij is dat u zelf kan bepalen voor welk goed doel u meespeelt. De helft van uw inleg gaat iedere maand naar het goede doel van uw keuze. De lotprijs van de VriendenLoterij is: € 10,00 per trekking.

Om onze deelnemers beter van dienst te zijn bij het uitdelen van prijzen, hoeft men voortaan maar drie deelnemende vrienden te vinden die ze ook een prijs mogen geven. Voorheen mochten winnaars de prijs weggeven aan vijf vrienden. De regel is sinds juni als volgt: Win jij, dan winnen je drie vrienden ook!

Bij geldprijzen wint de vriend 10% van het geldbedrag. In het geval van een auto ontvangt de vriend een kleinere auto.

De lotprijs is € 10,00 per trekking, één bedrag per maand. Deze lotprijs geldt ook voor de 13e en 14e trekking.
Winnen is leuker met de VriendenLoterij

Als u een prijs wint, mag u aan drie vrienden die ook deelnemer zijn ook een prijs weggeven. Uiteraard mag u als deelnemer zelf bepalen wie deze vrienden zijn. Wint u een nieuwe auto of een LED TV? Dan winnen zij die ook. Wint u de € 100.000, dan winnen uw vrienden, collega’s of buren allemaal € 10.000.

Win jij, dan winnen je drie vrienden ook!

Speel mee voor Stichting MS Research!

Met één klik kunt u meespelen voor Stichting MS Research en tegelijkertijd elke week kans maken op fantastische prijzen. Klik hier om direct mee te spelen!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.vriendenloterij.nl.

Goed Geld Gala van de Sponsor Bingo Loterij op 7 februari 2012

Website gemaakt door: Sturdy Digital