HELP-ME-HELP-MS!

“Onder dit motto ben ik, Koen Frantzen, het afgelopen jaar druk geweest met het voorbereiden van en het trainen voor een monster solo-fietstocht van een kleine 5000 km dwars door de Rocky Mountains. 

Vanaf Banff in Canada dwars door de USA, helemaal naar de Mexicaans grens. 
Mijn doel van deze tocht was om -naast het opdoen van een fantastische ervaring- te trachten €10.000 voor een goed doel bij elkaar te trappen. Daar mijn echtgenote al ruim 30 jaar MS patiënte is, was dat goede doel natuurlijk gauw gevonden: Stichting MS Research.
Afgelopen zomer was het dan zover, van eind juli tot eind september heb ik in 68 dagen deze zeer zware, maar fantastisch mooie tocht volbracht. Fantastisch in meerdere opzichten, de schitterende natuur waar ik ruim twee maanden in verkeerde is onvergetelijk. Maar wat werkelijk ook onvergetelijk en hartverwarmend is, zijn de reacties die ik zowel tijdens de voorbereidingen en ook tijdens en na de tocht zelf mocht ontvangen. Familie, vrienden, kennissen en collega’s uit zowel Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Canada en de USA hebben ervoor gezorgd, dat de donatie-thermometer nu boven de €13.500 staat! Een geweldig resultaat! Mijn oprechte dank aan alle lieve mensen die mij geholpen hebben.”

Website gemaakt door: Sturdy Digital