Lekker de lucht in boven Lelystad

In het kader van het 35-jarig jubileum van Stichting MS Research stelde Martinair Flight Academy geheel belangeloos een aantal instructievluchten vanaf Vliegveld Lelystad beschikbaar voor mensen met MS. 

 

Begin mei deed Stichting MS Research een oproep via website en facebook om iemand uit zijn of haar omgeving met MS hiervoor aan te melden. Een goede motivering waarom juist deze persoon hiervoor in aanmerking moest komen was een voorwaarde. 

Het aantal aanmeldingen was overweldigend. Dankzij Martinair Flight Academy hebben alle 22 voorgedragen deelnemers zaterdag 27 juni de instructievlucht kunnen meemaken. Ook onze ambassadeur Wolter Kroes was aanwezig. Per twee gingen de deelnemers met instructeur voor ruim een half uur de lucht in. Het weer was prachtig en de sfeer was perfect. 

 

Uiteraard ontbraken de bekende oranje veters niet! Bij binnenkomst ontving iedereen een setje en werd opgeroepen leuke foto’s met de veters te maken en deze te posten op facebook.com/vetersvoorms. Degene met de meeste likes wordt begin augustus bekend gemaakt en wint een ballonvaart voor twee personen. 
De catering werd gesponsord door Restaurant Flantuas uit Lelystad.

Website gemaakt door: Sturdy Digital