Met Move for MS naar de top van de Mont Ventoux

Ambassadeur Tessa over de beklimming van de Mont Ventoux met Move for MS:

“Het was ’n prachtig, maar koud avontuur. Aan de voet van de Kale Berg staan we met alle deelnemers en hun familie op de camping. Het is gezellig en warm. Onvoorstelbaar hoe anders het op de top is: mist, wind en kou. Met elkaar rennen, fietsen en wandelen we ondanks de storm omhoog. Ieder met zijn eigen verhaal om geld in te zamelen voor onderzoek naar MS. Op 1912 meter hoogte staat ‘onze’ Wilma. Het boegbeeld van de Stichting. Trots deelt zij medailles uit: Voor iedereen ’n gouden plak. “Sorry,” zegt een van de sporters. “Ik kan ‘m niet om mijn nek hangen, mijn vingers zijn door de kou verstijfd…” Bikkels zijn het, alle deelnemers van Move for MS!

Vorig jaar kon ik zelf de Kale Berg niet bedwingen. Ik was te moe en had teveel last van mijn MS. De speeches die ik jaarlijks houd namens de Stichting kon ik niet meer staande doen. Dit jaar sportte ik gelukkig weer mee. De magische Kale Berg; net zo grillig en onvoorspelbaar als MS zijn kan.”

 

Move for MS zamelt voor het zevende jaar geld in voor het MS Centrum ErasMS voor onderzoek naar MS bij kinderen. Doneren kan nog steeds via: https://www.inactievoorms.nl/project/stichting-move-for-ms-2016

Website gemaakt door: Sturdy Digital