muziek/veilingavond in Kampen, Zwolle en Heeten

Muziek/veilingavond in Kampen, Zwolle en Heeten groot succes

De muziek/veilingavond op vrijdagavond 9 mei in Kampen, Zwolle en Heeten heeft 12.300 euro opgebracht. Dit alles om geld in te zamelen voor onderzoek naar MS van het VUmc MS Centrum Amsterdam. In 2014 vinden in Kampen, Zwolle en Raalte verschillende fondsenwervende evenementen plaats om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting MS Research, dit is actie ‘Op de bres voor MS’.

 

         

 

Kampen

Al vroeg in de avond was het een drukte van belang in de 4 Jaargetijden om de avond te doen slagen.

Notaris Herweijer en veilingmeester Jacob Hoogstede, Jac Ruiten, de band Bluefinger Connection die aan het opbouwen was en Menno die de live verbinding met Zwolle aan het maken was, die helaas door technische storingen niet uit de verf is gekomen. De veilingitems netjes uitgestald, zo kon de avond beginnen. De mensen druppelden langzaam binnen en meldden zich aan voor een biedkaartje. Er waren in totaal 41 veilingitems die in twee ronden zijn afgeslagen. De muzikanten speelden de sterren van de hemel en er werd flink gedanst. Dan is het afrekenen geblazen, de items meegeven aan de bieders en de spanning stijgt, want wat is de eindstand? Al met al een mooie opbrengst van 1.800 euro.

 

Interview voorafgaande aan de avond op RTV IJsselmond: https://www.youtube.com/watch?v=V7qj7lDQtmw&feature=youtu.be

 

Zwolle

Het MS Benefiet Prijzenfestijn in Zwolle was een geweldig succes! Wat een mooie start van het MS benefietactiejaar. Totaal is er in Zwolle 4.000 euro opgehaald. Dat bedrag is bij elkaar gebracht door de verkoop van 822 loten, een veiling, een giftenpot en een bedrag bovenop de muntjes. Op naar het volgende evenement, op naar die 50.000 euro!

Website gemaakt door: Sturdy Digital