Poster over MS-jeugdboeken

Heeft u de poster over de twee nieuwe MS jeugdboeken al opgehangen bij uw huisarts, tandarts, fysiotherapeut, apotheek, wijk-, buurt-, gezondheidscentrum of supermarkt? In onze januari mailing riepen wij u massaal op de bijgesloten poster onder de aandacht te brengen van zo veel mogelijk mensen.

 

Poster over MS-jeugdboeken

Heeft u dit nog niet gedaan, doe dit dan in ieder geval voor 1 april a.s. Maak vervolgens een foto van de poster, laat weten waar deze hangt en stuur dit voor 1 april 2014 naar communicatie@msresearch.nl met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. (of stuur alleen een email met de adresgegevens).

 

          

 

Onder de inzenders verloten wij mooie prijzen, w.o. vrijkaarten voor u, uw kind en zijn/haar klas naar Corpus Experience Reis door de Mens, een meet and greet met Wolter Kroes en de topschaats-broers Ronald & Michel Mulder, een overnachting voor twee personen in Hilton Garden Inn, toegangskaarten voor Ouwehands Dierenpark Rhenen en mooie boekenpakketten van uitgeverij De Vierwindstreken. Genoemde prijzen zijn om niet beschikbaar gesteld door genoemde organisaties en personen.

 

Heeft u de poster niet ontvangen en wilt u toch mee doen; laat het ons weten. Wij sturen u graag een of meerdere posters toe. Was iemand u voor en hangt de poster al bij uw supermarkt of op een andere plek, maak dan snel en foto en stuur uw gegevens naar bovengenoemd email-adres. Ook u dingt mee naar de prijzen.

 

Website gemaakt door: Sturdy Digital