Reiki Praktijk ZonnekrachtKarin voor mensen met MS

Reiki Praktijk ZonnekrachtKarin voor mensen met MS

Reiki is een eeuwenoude Japanse behandelmethode, en betekent ‘kracht van de zon’. Een mooie, bijzondere manier om te helen, zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel gebied.

 

Aan het begin van de 19de eeuw heeft Dr. Mikao Usui, een Japanse predikant Reiki herontdekt. Hij vond een manier om jezelf en andere mensen te kunnen behandelen door middel van handoplegging. Bij een behandeling zorgt de Reiki voor het goed doorstromen van de energie in het lichaam, bovendien heft de energie blokkades op en geeft algehele ontspanning.

 

Een Reikibehandeling is niet genezend, maar kan een mooie aanvulling zijn op ongemakken van een ziekte, verlichting en ondersteuning geven bij onder andere algemene lichamelijke klachten, chronische klachten, stress, het verlichten van zware bijwerkingen van chemotherapiebehandelingen, slaapproblemen en pijnklachten. Kortom een waardevolle en zinvolle aanvulling op reguliere geneeskunde. Het helpt symptomen verlichten bij ongemakken, en ook als er geen klachten zijn, biedt Reiki een heerlijke ontspanning.

 

Karin le Clercq is Reikitherapeut en erkend Reiki Practitioner in het systeem voor natuurlijk genezen in Usui Shiki Ryoho en aangesloten bij de beroepsorganisatie Reiki Ryoho Foundation en volgt op dit moment de opleiding tot Reiki Master.

 

Karin werkt al jaren in de reguliere gezondheidszorg.  Toen enige tijd geleden Reiki op haar pad kwam, heeft het haar geleerd dat het lichaam echt ‘de tempel van de geest’ is en een lastenverlichtende werking heeft voor wie er zich voor open stelt. Vanwege haar medische achtergrond heeft zij besloten om zich te gaan specialiseren in Reikibehandelingen voor chronisch zieke patiënten met inmiddels al goede resultaten. Om een enkel voorbeeld te noemen: het tot rust en ook voor langere tijd tot stilstand laten komen van tremoren (bevingen) en zo betere nachtrust te kunnen bieden aan patiënten met de ziekte van Parkinson; het verlichten en minimaliseren en soms verdwijnen van zware bijwerkingen tijdens chemokuren; en het weer in balans brengen van patiënten die problemen hebben met de schildklier.

 

In 2014 ondersteunt Reiki Praktijk ZonnekrachtKarin de stichting MS Research. Van iedere behandeling die Karin geeft, doneert zij een bedrag aan de stichting.

Karin hoopt ook dat zij iets kan gaan betekenen voor MS patiënten.

 

      

 

Namasté,

 

Karin le Clercq-Wehrmeijer

Geregistreerd® Reiki Practitioner

Registratienummer 2013-31-338-RP

 

www.zonnekrachtkarin.com

Website gemaakt door: Sturdy Digital