Rokjesdagloop voor MS breidt uit met Walk4MS

Rokjesdagloop Amsterdam Ladiesrun keert terug op zondag 3 april op Amsterdam Science Park. Dit jaar wordt het hardloopevenement met drie wandeltochten uitgebreid, de Walk4MS.  Je kunt nu dus kiezen voor 5 of 10 km hardlopen, maar ook 5, 10 of 15 km wandelen!  De route leidt de loopsters langs het Diemerpark, IJburg, de Zuider IJdijk en het Flevopark. Met de extra wandeltochten hoopt de organisatie een flinke schare vrouwen op de been te brengen en zo veel geld op te halen voor het gekoppelde goede doel, Stichting MS  Research en het VUmc MS Centrum A’dam. 

Ren, loop, rol voor MS

Tijdens de Rokjesdagloop loop je niet alleen voor jezelf, maar ook – met jouw goedvinden – voor onderzoek naar de letterlijk zenuwslopende ziekte multiple sclerose (MS). Voor de derde keer is het verbonden goede doel Stichting MS Research, en specifiek het wetenschappelijk onderzoek van het VUmc MS Centrum Amsterdam. Bij je inschrijving kun je kiezen voor een donatie aan MS-onderzoek bovenop het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld zelf is nodig voor de organisatie van dit fantastische evenement. Je kunt er daarnaast voor kiezen om samen met je vriendinnen extra geld in te zamelen via een eigen actiepagina.

Wat moet je doen?

Meld je eerst aan als individuele deelneemster, als vriendinnenteam of als businessteam, via  www.rokjesdagloop.nl.  Ga vervolgens naar www.rokjesdagvoorms.nl en maak als individuele loper, of als team, je eigen actiepagina aan. 

Voor meisjes én jongens van 6 t/m 12 jaar is er de Stadsdeel Oost Kidsrun (1 of 2 km). De ultieme kans om je klasgenoten of broer of zus het nakijken te geven! Begeleiding van een ouder is toegestaan.

 

Website gemaakt door: Sturdy Digital