Rondom Mensen – 5 november 2014 in Corpus Reis door de Mens

Op woensdag 5 november a.s. organiseren wij in samenwerking met MS Vereniging Nederland een interactieve informatieve dag voor mensen met MS en hun naasten. Deze dag noemen wij “Rondom Mensen” en vindt plaats in Corpus Reis door de Mens in Oegstgeest. De invulling van het programma voor deze dag is zo goed als rond.

 

Wij kunnen u alvast vertellen dat prof.dr. Jeroen Geurts, Hersenonderzoeker en hoogleraar translationele neurowetenschappen verbonden aan het VU medisch Centrum in Amsterdam, u tijdens het middagprogramma alles zal vertellen over de laatste ontwikkelingen rondom cognitieve revalidatie.

 

Daarnaast zal een revalidatie-arts, verbonden aan Nieuw Unicum in Zandvoort, als tweede gastspreker aanwezig zijn. Al 43 jaar biedt Nieuw Unicum professionele ondersteuning, behandeling en mogelijkheden voor verblijf aan mensen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen ten gevolge van neurologische aandoeningen (waaronder MS).

 

In de ochtend zijn er diverse ronde-tafel sessies. Het thema voor de ochtend is Participatie. Onderwerp als MS & Werk, Zorg en Onderwijs komen zeer zeker onder leiding van deskundigen aan bod.

 

Een dag die u niet mag missen. Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dit dan snel; er zijn nog enkele plaatsen vrij. Stuur snel een email naar communicatie@msresearch.nl

 

Het volledigde programma volgt binnenkort!

Website gemaakt door: Sturdy Digital