Sailwise verloot gratis weekend weg voor mensen met MS

Sailwise It SailhusWie zou jij een heerlijk verblijf gunnen in een appartement van It Sailhûs? Ken jij iemand met MS waarvan jij vindt dat hij of zij met familie of vrienden dit weekend verdient? Stuur je motivatie naar communicatie@msresearch.nl. Stichting MS Research bepaalt in overleg met SailWise de prijswinnaar.

It Sailhûs – prachtige volledig toegankelijke appartementen

It Sailhûs is een watersportcentrum voor mensen met een beperking. Dit voormalige

kaaspackhuys ligt aan de Fluessen in het Friese dorp Elahuizen. Met een prachtig uitzicht op het water, is dit een prima uitvalsbasis voor activiteiten op en om het water. It Sailhûs beschikt over vier prachtige, volledig toegankelijke 4- tot 6-persoons appartementen. Er zijn aangepaste vaarmaterialen aanwezig, waarmee je zelfstandig of met begeleiding het water op kan.

Prachtige appartementen

De appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort: naast een grote woonkamer zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Elk appartement is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog-laag bedden en sanitair, tillift en een toegankelijke keuken. Vanaf het Franse balkon of het grote terras aan de haven geniet je van het prachtige uitzicht over de Fluessen. De appartementen zijn kindvriendelijk en een kinderbedje en –stoel zijn aanwezig. Ook is het mogelijk om een hulphond mee te nemen.

Ideale uitvalsbasis

Sailwise Elahuizen, een klein dorp aan de Fluessen, is de ideale uitvalsbasis voor een zorgeloos verblijf in Friesland. Voor de watersportliefhebber is de omgeving een waar paradijs. Naast watersport heeft dit deel van Friesland nog veel meer te bieden. Wat denk je van genieten van het mooie Friese landschap, cultuur snuiven in steden en dorpen en natuurlijk ‘sûkerbôle’ (suikerbrood) eten? Bezoek een van de pittoreske steden en dorpjes in de omgeving zoals Sneek, Balk, Workum, Stavoren en Heeg. Of plan een dagje Leeuwarden, een historische stad vol prachtige musea, heerlijke terrassen en leuke winkels.

 

Meer lezen over Sailwise? Bekijk onze Rondom MS 57, pag 29.

 

Website gemaakt door: Sturdy Digital