Schrijf je in voor ArenA MoveS, 9 juli Amsterdam ArenA

Ben jij klaar voor de ultimate challenge? Op 9 juli zal de hele Amsterdam ArenA in beweging komen voor een MS-vrije wereld. Dan is het namelijk tijd voor het grootste evenement ooit in de strijd tegen MS: ArenA MoveS.

Een MS-vrije wereld

Duizenden deelnemers beklimmen deze dag de trappen van de Amsterdam ArenA én Bootcampen op het veld om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de zenuwziekte Multiple Sclerose (MS). MS patiënten kunnen moeilijk traplopen en bootcampen symboliseert het karakter van de ziekte: je lichaam wordt tot het uiterste uitgedaagd en gepushed.

MoveS is een fondsenwervend initiatief en zet zich in voor een MS-vrije wereld. Om dit te bereiken is geld nodig om wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken naar de oorzaak en behandeling van de zenuwziekte Multiple Sclerose. Hiervoor (mede-) organiseert MoveS jaarlijks meerdere evenementen zoals Klimmen tegen MS, MS Hackathon en ArenA MoveS.

Amsterdam ArenA

Op een zondagmiddag in 2008, bijna bovenaan de tweede ring van de Amsterdam ArenA, kreeg mede-initiatiefnemer van MoveS, Thomas Sanders, opeens zijn rechtervoet niet meer op de volgende trede. Wat met struikelen op de trappen van de ArenA begon, eindigde in de diagnose Multiple Sclerose.

De uitdaging!

Er zijn 3 verschillende parcoursen waar je je voor kunt inschrijven: 700 treden, 2.500 treden of The Ultimate Challenge: 5.000 treden. Daarnaast kun je op het veld deelnemen aan de ultieme zomer Bootcamp onder leiding van Jens Olde Kalter (oprichter Bootcamp Nederland, personal trainer en schrijver).

Kom samen met MS Research in beweging en schrijf je in voor het MS Research team via www.arenamoves.ms!

Website gemaakt door: Sturdy Digital