Singer-songwriter Vivian Hoffman maakt een “new beginning”

Geïnspireerd door gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven: een ingrijpende strijd met multiple sclerose en chronische depressie, schreef singer-songwriter Vivian Hoffman, na een onderbreking van bijna 10  jaar, het nummer “New Beginning”.

Vivians liefde voor muziek komt al op jonge leeftijd tot uiting . Als kind zingt ze soms meer dan ze praat en op de basisschool schrijft ze gedichten en verhalen. Na een “muzikale gospel opvoeding” in het plaatselijke kerkkoor, ontwikkelt ze zich als rapper bij verschillende formaties/ bands en staat ze op diverse nationale podia en festivals .

Helaas moet Vivian vanwege haar strijd met multiple sclerose en chronische depressie  noodgedwongen afstand doen van haar beginnende carrière, om zich te richten op een nieuw leven.

De debuutsingle van Vivian gaat dan ook over deze grote verandering in haar leven; een “New Beginning”, in plaats van het  einde. Haar antwoord op de noodzaak emoties te delen en een gevoel van vrijheid te ervaren.

“New Beginning” is voorlopig te zien als muziekvideo op YouTube. Daarnaast is de studioversie binnenkort digitaal verkrijgbaar via o.a. iTunes en voor nu beschikbaar op CD Baby.

Website gemaakt door: Sturdy Digital