Sky Radio Rokjesdagloop 2017; opbrengst voor onderzoek naar MS

De inschrijving van de Sky Radio Rokjesdagloop Amsterdam Ladiesrun 2017 is geopend. De 6de editie van dit bijzondere lente-event vindt plaats op zondag 2 april rond Sportcentrum Universum op Amsterdam Science Park. Voor wie liever aan de wandel gaat is er de Walk4MS. Net als vorige jaren is Stichting MS Research/VUmc MS Centrum Amsterdam het goede doel.
 
Ren, wandel of rol voor MS
Tessa van den Berg, ambassadeur van Stichting MS Research: “Meedoen aan de Sky Radio Rokjesdagloop / Walk4MS is écht een mooie ervaring. Iedereen kent helaas wel iemand met MS in zijn of haar omgeving. Dan zie je wat die grillige, zenuwslopende ziekte met iemand doet. Het evenement combineert het plezier van lekker samen bewegen met de inzet voor het goede doel: geld inzamelen voor onderzoek dat keihard nodig is. De kwinkslag naar de lente is de kers op de taart. Het is echt hartverwarmend om mee te maken.”

Wat moet je doen?
Schrijf je in als individuele deelneemster, als vriendinnenteam of als bedrijfsteam op www.rokjesdagloop.nl. Bij de inschrijving kun je kiezen voor een eenmalige donatie aan MS-onderzoek bovenop het inschrijfgeld. Bovendien kun je ervoor kiezen om nóg meer geld in te zamelen via een eigen actiepagina op de site van Stichting MS Research. Aan het eind van het inschrijfformulier kom je automatisch op deze actiepagina uit.
 
Onderzoek naar MS
MS treft, 1 op de 1000, jonge mensen tussen 20 en 45 jaar in de bloei van hun leven en zet hen buitenspel door het onvoorspelbare verloop van de ziekte. De huidige medicijnen remmen opvlammende ontstekingen af, maar stoppen de progressie van de ziekte niet. Wetenschappelijk onderzoek moet uiteindelijk leiden tot het vinden van een oplossing. Steun Stichting MS Research en hiermee het VUmc MS Centrum Amsterdam bij dit belangrijke werk!

 

Partnerschap
De samenwerking met Sky Radio die bij vorige edities al vorm kreeg, wordt voortgezet en uitgebreid. Vanaf 2017 is Sky Radio naamgevend sponsor van het event. Marketingmanager Dennis Kuzee daarover: “Wij zijn dé hardloopzender van Nederland. Niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar bij veel hardloopevenementen. Met de vier Sky Radio Running Hits playlists in onze gratis app bereiken we lopers op elk niveau, vooral recreatieve lopers. De gedeelde ambitie met de organisatie van de Rokjesdagloop is duidelijk: meer deelnemers, meer luisteraars, meer geld voor MS.”

Website gemaakt door: New Fountain