Spetterend optreden Wolter Kroes

Spetterend optreden van Wolter Kroes in het Sophia Kinderziekenhuis

Vanmiddag heeft Wolter Kroes het startschot gegeven voor het Nationaal Kinder MS Centrum in het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam! In een afgeladen hal van het Sophia ontving Wolter als De Vriend van Kinderen met MS een cheque van 487.000 euro van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij heeft dit bedrag via Stichting MS Research toegekend. De VriendenLoterij steunt al meer dan 20 jaar goede doelen die werken aan verbetering van gezondheid en welzijn in Nederland.
Na het uitreiken van de cheque verraste Wolter alle kinderen in het ziekenhuis, artsen, verpleegsters en onderzoekers met een spetterend en weergaloos optreden en was het ziekenhuis een swingende vrolijkheid.
Stichting MS Research heeft in Wolter een fantastische vriend voor kinderen met MS gevonden, die met zijn bekende enthousiasme en warmte kinderen en hun ouders weet te omarmen. Met de start van het Nationaal Kinder MS Centrum is een belangrijke stap voorwaarts gezet in de verdere verbetering van de behandeling en begeleiding van kinderen met MS en wordt een biobank opgezet die wereldwijd onderzoek naar MS bij kinderen mogelijk maakt.

Lees hier de reactie van Wolter Kroes.

Website gemaakt door: Sturdy Digital