Stichting MS Research wenst u fijne feestdagen en ’n mooi Nieuwjaar

De feestdagen zijn in aantocht en het einde van het jaar nadert. Een mooi moment voor MS Research om trots terug te kijken op 2014.

Het was een jaar vol prachtige, creatieve en sportieve acties. Er werd muziek gemaakt van klassiek tot modern, we hebben gezongen en gedanst. Maar ook gefietst, geschaatst, gewandeld, gerend, gezeild, en er zijn bergen beklommen. Er werden benefiet diners en veilingen georganiseerd. Kortom, het was een groots jaar vol hartverwarmende acties!

MS Research bedankt hierbij al haar donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. En iedereen die zich, op welke manier dan ook, fantastisch heeft ingezet om geld voor onderzoek in te zamelen. Kortom, aan een ieder die MS Research een warm hart toedraagt: onze grote dank!

2014 stond bol van grootschalige evenementen die dankzij uw inzet zo succesvol waren. Trots kijken wij terug naar Wereld MS-dag, waarop wij zelfs H.M. Koningin Máxima mochten ontvangen. De inzet van onze ambassadeurs Ronald en Michel Mulder, de schaatsbroers. En onze ambassadeur Wolter Kroes, die tegelijkertijd met ’n treintour zingend door het hele land reisde. En er was de Nationale MS-dag waar in museum Corpus zoveel mensen, met en zonder MS, samen kwamen. Het zijn onvergetelijke dagen.

 

Maar laten we niet te lang terug kijken. 2015 staat immers klaar om te beginnen. In 2015 viert MS Research haar 35 jarig jubileum. In die 35 jaar is er veel bereikt. Wij hebben, mede dankzij uw inzet, veel onderzoeken kunnen financieren. Sindsdien is er veel veranderd voor mensen met MS en hun omgeving. Maar er wacht nog zoveel meer om onderzocht en opgelost te worden. Daar maken wij ons ook in het komend jubileumjaar sterk voor. Op 27 mei, Wereld MS dag, start ons jubileum in Corpus. Aansluitend op 28 en 29 mei vinden de onderzoeksdagen plaats. Meer jubileumdagen vinden later in 2015 plaats.

 

Mogen we ook in 2015 weer op uw steun rekenen? Met elkaar kunnen wij onderzoek mogelijk maken. Samen creëren we begrip en bewustwording rondom MS.

 

Van 23 december 2014 t/m 2 januari 2015 is ons kantoor gesloten.

Website gemaakt door: Sturdy Digital