VriendenLoterij vervult hartenwens

Een grote verrassing voor Dick Nijdam uit Zandvoort van de VriendenLoterij. Stichting MS Research deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een nieuwe trippelstoel, zodat hij zich weer kan verplaatsen in huis.
 
Sinds 2011 verblijft Dick in zorginstelling Nieuw Unicum vanwege zijn multiple sclerose (MS).
Dick is altijd heel avontuurlijk geweest en was vroeger een uitstekende kok. Helaas laat zijn zicht hem door zijn ziekte steeds meer in de steek.
Buiten zijn appartement kan Dick zich nog verplaatsen in zijn scootmobiel, maar in zijn appartement maakt hij gebruik van een trippelstoel. De stoel vergroot zijn zelfstandigheid waardoor hij voor een aantal zaken geen beroep hoeft te doen op het zorgpersoneel van Nieuw Unicum. Zijn huidige trippelstoel is zo intensief gebruikt, dat het toe is aan vervanging. Dankzij het VriendenFonds en Stichting Vrienden van Nieuw Unicum is het gehele bedrag bij elkaar voor de aanschaf van een nieuwe trippelstoel.

Dick: “Ik ben ontzettend blij verrast! De trippelstoel betekent veel voor mij. Als ik in mijn appartement ben, zit ik er altijd op en kan me zo makkelijk verplaatsen. Doordat de stoel omhoog kan, kan ik overal bij zonder hulp in te hoeven schakelen. Mijn oude is echt aan vervanging toe en dat er nu al een nieuwe besteld is, is echt geweldig!”

Website gemaakt door: Sturdy Digital