Zusjes Houbiers lopen marathon Via Belgica voor moeder met MS

Op 22 oktober 2016 vindt de klassieke marathon Via Belgica plaats. Een marathon met een doel, een boodschap! Lopen is NIET vanzelfsprekend. We doen het de hele dag, maar denk maar eens bewust wat je met lopen kunt bereiken! Je loopt naar je auto, naar het toilet zonder te denken of je het op tijd redt, je loopt naar de koffiecorner op het werk, je loopt door de supermarkt etc etc. Stel je eens voor dat je dat niet meer kan. Heel veel mensen zijn beperkt in hun lopen of kunnen zelfs helemaal niet meer lopen. Wij willen mensen hiervan bewust maken. Het parcours neemt je mee over de oude handelsweg van de Romeinen! Dwars door Zuid-Limburg over de glooiende heuvels en schitterende landschappen! Een van de mooiste marathon van Nederland.

Met deze marathon zamelen wij geld in voor onderzoek naar de chronische zenuwziekte MS. Onze moeder leeft al 34 jaar met deze slopende ziekte. Daarom zetten wij ons in voor dit goede doel!

Loop met ons team mee naar een wereld zonder MS! Om je in te schrijven of voor meer informatie, stuur je een e-mail naar msvsms2015@gmail.com. Hierin  vermeld je je NAW gegevens, je leeftijd en de afstand die je wilt lopen! Als je een estafette loopt, schrijf je dan in als team. Verzin een leuke en originele naam! Wie weet win je een leuke prijs! Wij zorgen dan voor de rest! 

Monique en Sylvie Houbiers

Website gemaakt door: Sturdy Digital