Onze vrijwilligster Mayra (75) door VriendenLoterij in het zonnetje gezet

Een dag om nooit te vergeten voor de bijna 75-jarige Mayra de Haas uit Wassenaar. Gisteren werd zij uitgebreid in het zonnetje gezet in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam. De VriendenLoterij had hier een grote verrassing voor haar in petto: Mayra gaat een mooie opera bijwonen in het buitenland met een of meer van haar favoriete operasterren. Deze wens wordt gefinancierd vanuit het VriendenFonds van de VriendenLoterij, een fonds dat hartenwensen laat uitkomen voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben of iets extra’s verdienen.

Mayra is een van de trouwe vrijwilligers van MS Research.
Ze pakt alles aan, van het inpakken van mailings tot het verwerken van retouren. Met een bezoek aan een echte opera wil MS Research deze onmisbare en bijzondere dame graag bedanken voor al haar werk.
Daarom besloot de Stichting een aanvraag te doen bij het VriendenFonds.

Mayra na het ontvangen van deze verrassing: “Wat ongelooflijk leuk, hier had ik helemaal niet op gerekend! Ik doe mijn vrijwilligerswerk voor MS Research met veel plezier en voldoening, vind het belangrijk om ‘mijn steentje bij te dragen. Dit was echt niet nodig geweest, maar ik vind het wel heel bijzonder om zo bedankt te worden.”

 

lees hier het hele persbericht.

 

foto’s: Roy Beusker

Website gemaakt door: Sturdy Digital