Oproep: jouw verhaal ook hier?

Heb je zelf MS, of heeft een van jouw dierbaren MS? Dan weet je welke een impact deze aandoening heeft. Onderzoek naar MS is daarom van levensbelang. Kom jij ook in actie om geld in te zamelen voor MS-onderzoek? En zou je het leuk vinden om je verhaal en ervaringen te delen in een mooi interview? Laat het ons weten!

Multiple sclerose is een ziekte van het centrale zenuwstelsel en treft mensen in de bloei van hun leven. Het is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen.  In Nederland leven circa 25.000 mensen met MS. Wereldwijd wordt dit aantal geschat op 2,8 miljoen. Stichting MS Research zet zich in om wetenschappelijk onderzoek naar oorzaken van en oplossingen voor MS mogelijk te maken.

Dit kunnen wij niet alleen. Dankzij de steun van donateurs en mensen die in actie komen voor MS, kunnen we onze doelen bereiken: de behandeling van MS verbeteren, MS genezen en uiteindelijk voorkomen. Onderzoek helpt MS de wereld uit.

Heb je zelf MS, of heeft een van jouw dierbaren MS, dan weet je welke een impact deze aandoening heeft. Kom jij ook in actie om geld in te zamelen voor MS-onderzoek? En zou je het leuk vinden om je verhaal en ervaringen te delen in een mooi interview? Laat het ons weten via bureauzaken@msresearch.nl. Rens, Rianne, Kelly en Leroy gingen je voor.

 

Website gemaakt door: Sturdy Digital